Site Overlay

Költséghatékony választás az ATF olaj

A magas minőség és megbízhatóság egyértelműen alap, amikor különféle termékek beszerzésére kerül sor. Ezek alól nem képeznek kivételt a speciális adalékok sem, amiket a különféle járművek és munkagépek esetében kell bevetni, a nagyobb teljesítmény elérése érdekében.

Sok esetben a hanyagság okozza a legnagyobb problémát, amit esetenként ATF olaj adagolásával lehetne kezelni. A speciális, automata hajtóműolaj optimális kenést biztosít a fémek súrlódási együtthatójának csökkentésére, még a hidraulika munkafolyadék feladatát is ellátja. Félautomata és hidraulikus nyomatékváltókban, szervokormányokban az ATF olaj alkalmazása ideális körülményeket teremt.

Ennek következtében a vezérlés megbízhatóbbá válik, ami jelentősen növeli a teljesítményt és fokozz a precizitást. A hatékony befektetés egyértelműen megszolgálja az árát, amit a használat során érezni lehet. Az ATF olaj a hungarolube.hu oldalon többféle gyártó kínálatában elérhető és kisebb-nagyobb kiszerelésekben igény szerint megrendelhető. Ne maradjon el a rendszeres adagolása!