Site Overlay

Kinyitható kanapé a helyhiány ellen

Sok lakásban praktikus megoldásra van szükség, a fellépő helyhiány miatt. Ezekben az esetekben a kinyitható kanapé megoldást jelenthet a problémára. Nappal úgy működik, mint bármelyik hagyományos ülőgarnitúra, kényelmes a tévénézéshez vagy a délutáni pihenéshez.

Amikor vendéget várunk, akkor esténként ágyként szolgál, így az egyszobás lakásokban is fogadhatjuk a családtagjainkat. Talán még mindenki emlékszik egy régen eltöltött kellemetlen éjszakára valamelyik barátnak a lakásán, mivel az akkori ülőgarnitúrák nem a kényelemért lettek megalkotva, hanem csak és kizárólag a praktikum miatt.

Ma azonban egészen más a helyzet. Amennyiben ma vásárol, a kétfunkciós bútorok nemcsak jól fognak kinézni, hanem a vendégeink hátát is megkímélik, megteremtik az elvárt komfortot.

A bő választéknak hála, bárki talál olyan színűt, ami tényleg illik a lakásba és messziről senki sem fogja megmondani, hogy valójában ágyként is használható. A kinyitható kanapé biztos megoldást jelent a váratlan helyzetekre és árban is elfogadható.