Site Overlay

Kellys kerékpárral nem lehet melléfogni

Az egyik legnépszerűbb márkáról beszélünk a hazai piacon. Nem véletlen, hogy az üzletben is szinte automatikusan abba a helyiségbe fordulsz, ahol ezeket látod. Hiszen a Kellys kerékpár az a típus, amivel nem lehet melléfogni.

Sikerét többek között annak is köszönheti, hogy a saját tervezésű modelljei nemcsak szépek, hanem megbízhatóak és pénztárcabarátok is egyben. A Kellys kerékpár egy szlovák testvérpárhoz köthető márka, akik maguk is imádtak bringázni. Mivel volt elképzelésük arról, milyen is a valóban jó kétkerekű, gondolták, mi sem természetesebb, mint alapítani egy bringákat gyártó céget. A dolog bejött és nyilván azért, mert a Kellys esetében minden alkalommal tetten érhető a fejlődni akarás, az újításra törekvés, elhivatottság.

A legnagyobb lendület a Kellys kerékpár elektromos típusaiban érhető tetten, ezeket a gyártó az új szezonra rendesen felturbózta. De igazán nehéz csupán egyet kiemelni a több mint 150 modellből, amelyeket 35 országban forgalmaznak. A baráti ár és a különösen hosszú időtartamú garancia is ezen gyártmány mellett szól.