Site Overlay

Kandalló kiegészítők: a fa alapanyagú gyújtós

Jóval a fűtési szezon beállta előtt, tehát tavasszal vagy nyáron érdemes korszerűsíteni a fűtőberendezést, esetleg a régit teljes mértékben kicserélni. A háztulajdonosok jogosan tehetik fel a kérdést a szakembereknek, hogy a sokféle kandalló kályha modell közül melyik az, amelyik beválik?

Nyilván a válaszadáshoz számtalan mindent figyelembe kell venni. Azonban a szakértők gyakran arra a döntésre jutnak, hogy a modern ABX kandalló kályha típust ajánlják, hiszen ez számos jó tulajdonsággal bír. Ez már alapból egy nagyon energiatakarékos szerkezet.

De bizonyos típusok rendelkeznek olyan technikai sajátosságokkal, amelyek növelik a hatékonyságot és csökkentik az emissziós értékeket. A 21. században pedig, minden háztulajdonosnak ez a kettő nagyon fontos kell legyen.

Mik az ABX kandalló kályha további jó tulajdonságai? Rögtön ki kell emelni azt például, hogy egy másodlagos égési rendszerrel is rendelkezik, amivel a fagáz elégethető. Az ABX kandalló kályha mellett szól még, hogy adott a dupla szabályzás. Ez azt jelenti, hogy külön van választva a primer és szekunder égési szabályzás.

Ahhoz, hogy a berendezés éveken keresztül hibátlanul funkcionáljon, a kandalló kiegészítők megannyi darabját is meg kell venni. A Fire Store kínálatában számos kandalló begyújtó szer közül válogathat az ember. A természetbarát alapanyagokból készült, begyújtást segítő kockák és pamacsok közt nagyon egyszerűen megtalálható az, amelyikre a vásárló már évek óta vágyik.

A boltban nagy kedvencnek mondható a kandalló kiegészítők közül a fa alapanyagú gyújtós, aminek az alkalmazásával elkerülhető a kandalló hamurácsának deformációja, vagy ami rosszabb, annak a megrepedése. Ezen kandalló kiegészítők használatával roppant egyszerűen és nagyon gyorsan meg lehet gyújtani a tüzet.

A kandalló begyújtós kockák és pamacsok rendkívül hosszú égési ideje garantálja a biztos begyújtást. Amikor a kandalló kiegészítők nézegetésekor egy begyújtó szert keres az ember, jó, ha tudja, hogy nem érdemes folyékony termékek mellett dönteni, ugyanis ezek balesetveszélyesek lehetnek.