Site Overlay

Jól felszívódik a Brit kutyatáp

A házi kedvenceknek szánt eledelek piaca folyamatosan fejlődik. Az állatok táplálkozásával foglalkozó szakemberek rendszeres kutatásokat végeznek és új recepteket dolgoznak ki, hasznos komponensekkel gazdagítva a készítményeket. Ezek között előkelő helyet foglal el a Brit kutyatáp, ami a kiegyensúlyozott étrend biztosításáról híres.

A társaság családi vállalkozásként indult. 1994 óta fejleszt és gyárt prémium és szuper prémium kategóriájú eledeleket. A Brit kutyatáp gyártóinak fő alapelve a háziállatok jólétéről való gondoskodás, ezért a termékeik alkotóelemei között egyetlen olyan összetevőt sem találhatunk, ami az állatok egészségére ártalmas lenne.

Amikor az ügyfeleinkkel a takarmány kiválasztásáról konzultálunk, mindig alaposan kitérünk a házi kedvencek egyedi tulajdonságaira. Az otthonában élő négylábú barát megfelelő étrendje számos tényezőtől függ. Vannak olyan készítmények, amelyeket magabiztosan ajánlhatunk minden kutyaszerető embernek. Ez a lista természetesen magába foglalja a Brit kutyatápokat.