Site Overlay

Jó választás a VALMOR betonfesték

Vannak már olyan festékek, amelyeket tökéletesen be lehet vetni olyan felületek esetében, ahol a lényeg a csúszós jelleg megszüntetése vagy épp a dekoratív külső megteremtése. Pontosan ezt garantálja mindenkinek a VALMOR szemcsés lábazat- és betonfesték.

Ezt épp úgy lehet alkalmazni kültéren, akárcsak beltéren. Nagy előnye, hogy időjárás- és olajálló is egyben. A bevonat ellenáll az átlagos, lakossági terhelésből adódó igénybevételeknek. A betonfesték segítségével szinte bármilyen felület csúszós jellegét meg lehet szüntetni, sőt, ezzel nagyon is mutatóssá lehet varázsolni.

A betonfesték jelölő vonalak, vakvezetők, falfelületek, oszlopok, lépcsők, műhelyek, járdák, lábazatok, kerítések, betonfalazó elemek esetében bátran alkalmazható. Sokoldalúságát igazolja, hogy ez bevethető akkor is, amikor homlokzatdíszítő elemek kérgesítése vagy épp homlokzatokon hengerezhető vakolat elkészítése a cél.

Azt a felhasználás előtt tudni kell, hogy a betonfesték matt, érdes felülete miatt, a tisztántartás korlátokba ütközhet. A bevonat alkalmazása előtt pár dolgot tudni kell a felület előkészítéséről. Első lépés, hogy a szaki a felületről a laza pergő részeket eltávolítja, illetve az olajos, szennyeződéseket is letisztítja.

Az esetleges hibákat nagy szilárdságú járófelület javító anyaggal lehet megszüntetni. A betonfesték alkalmazásakor tudni kell, hogy ezt csakis megfelelő vízszigeteléssel ellátott, maximum 10%-os nedvességtartalmú aljzatokra szabad felvinni. A várva várt eredmény csakis ezen feltételek mellett garantálható.