Site Overlay

Intelligens vezérlésű Xiaomi légtisztító

A legtöbb elektronikai eszközökkel foglalkozó cég termékei között megtalálható a számítógép, az okostelefon, az okosóra és még rengeteg más. A Xiaomi légtisztító már előkelő rangot vívott ki magának. Sokan nem tudják, hogy mire használható ez a remek kis szerkezet.

Tulajdonképpen főként olyanoknak ajánlott a légtisztító, akik valamilyen házi por vagy pollenallergiában szenvednek. A takarításban is a segítségünkre lehet a szerkezet, hiszen a levegő megszűrése által jelentősen csökkentheti, lassíthatja a porosodás folyamatát.

A Mi Air Purifier 3H Xiaomi légtisztító már egy egészen csúcskategóriás készüléknek számít, ami egy elegáns fehér külsőt kapott.

A Mi Home alkalmazással vezérelhető OLED érintőpanellel felszerelt Xiaomi légtisztító képes a 400 m3/h-s légáramoltatásra, amit főként a humidity sensor és a hőmérséklet-érzékelő tesz lehetővé. A Xiaomi légtisztító méreteinek (240x240x540 mm), illetve könnyű súlyának (4,8 kg) köszönhetően, egy kisebb lakásban is szinte teljesen észrevétlen marad.