Site Overlay

Indukciós palacsintasütő különböző bevonattal

Az indukciós főzőlapok rendkívül népszerűek manapság, a magas hatásfokuknak köszönhetően. Azt is tudni kell ugyanakkor, hogy ehhez speciális edények szükségesek, így azok, akik szeretik a palacsintát, be kell szerezzenek egy indukciós palacsintasütő változatot. Szerencsére, ilyesmi már számos gyártó termékpalettáján megtalálható, rengeteg méretben, kivitelben és különböző árfekvésben. Az edenyshop.hu webáruházban hatalmas a választék ezen a téren.

Aki jó minőségű terméket keres, annak itt a helye! Az indukciós palacsintasütő többféle bevonattal megtalálható. Ez lehet márvány, kerámia, rozsdamentes acél vagy gránit. A palacsintáról mindenki tudja, hogy könnyen leragad, ezért érdemes tapadásmentes bevonatú palacsintasütőt választani.

A kovácsolt alumíniumból készült Berlinger Haus indukciós palacsintasütő például remek választás minden tekintetben, hiszen tapadásmentes, könnyen tisztítható, mosogatógépben is, ráadásul remek ár/értékben mozog. A webshopban természetesen még számos kiváló termék megtalálható ebben a kategóriában.