Site Overlay

Igazodik az igényekhez a hajdúsítás

A haj a nő egyedi dísze. Ezért nem meglepő, hogy az elvesztésével, legyen akár részleges, akár teljes, az önbizalom is csökken. A hajvesztést néha genetikai okok, máskor sérülés, megint máskor sokkal súlyosabb betegségek okozzák. A sűrű és szép frizura kialakításának nagyszerű módja a hajdúsítás, ahol a természetes hajból készült női topperrek szerepelnek a legjobban. Miért?

Mert puha és finom textúrájúak, szinte megkülönböztethetetlenek a valódi hajszálaktól. A hajdúsítás mind a fej tetején lévő ritkuló hajra, annak sűrítésére, mind pedig akkor is ideális, ha valaki teljes kopaszodással küzd. Milyen toppereket kínál a Rose Hair Stúdió? A natúr tincsek handmade módszerrel készülnek, ami hosszadalmas és aprólékos folyamat.

Ennek során ugyanis minden hajszálat egy speciális horoggal hálóra kötnek. Ez azonban nem az egyetlen jellemzője ezeknek a termékeknek. A női természetes hajdúsítás több tucat különböző árnyalatban elérhető. Így tökéletesen hozzáigazíthatjuk a preferenciáinkhoz vagy a valódi hajunkhoz.