Site Overlay

Honeywell Evohome szett vezeték nélküli technológiával

Nincs annál kellemetlenebb, amikor az egyik helyiségben túl meleg van, a másikban pedig majd meg lehet fagyni. Reggel a fürdőszobában dideregni maga a rémálom. Pedig sok háztartásban még mindig rendkívül korszerűtlenek a fűtési rendszerek.

A Honeywell Evohome szett korszerű fűtésszabályozást tesz lehetővé a lehető legkézenfekvőbb módon a modern technológia segítségével. A beépítését követően egyenletes klímának örvendhetünk a lakás minden pontján. De arra is lehetőségünk nyílik, hogy helyiségenként szabályozzuk a fűtést.

Ha van olyan része a lakásnak, amit ritkán használunk, ott akár teljesen le is állíthatjuk a fűtést, amivel energiát takaríthatunk meg. A Honeywell Evohome szett fő részét a központi szabályozó képezi.

A WiFi hálózatra kapcsolódva kommunikál a rendszer többi egységével. A weboldalon található Evohome Konfigurátor segítségével kiválaszthatjuk az adott fűtésrendszerhez illeszkedő elemeket. Az Honeywell Evohome szett az okostelefonunkra letölthető applikációval is vezérelhető, a világ bármelyik pontjáról.