Site Overlay

Hogyan zajlik a sitt konténer bérlés?

Az építkezések gomba módon történő elszaporodásával megnőtt az igény a hulladékszállítás iránt is. Ebből a szempontból nagyon fontos a sitt konténer bérlés, mert a bontási törmeléket minden esetben szakszerűen el kell szállítani a megfelelő helyre.

Az építtető feladata, hogy ezek az anyagok eljussanak a kijelölt célállomásukra. A sitt konténer bérlés során érdemes kiválogatni a hulladék típusait, könnyű és nehéz fajsúlyú vagy veszélyes kategóriaként. Természetesen a veszélyesnek minősülő részeket már más fogja elvinni, mivel annak is megvannak a sajátos kezelési módjai. A lebomló anyagok szintén külön kategóriát képviselnek.

A sitt konténer bérlés egyik nagy előnye az időtartam, akár egy teljes hétig maradhat a tároló. Már aznapi kiszállással meg lehet rendelni, így a gyorsaságra nem lehet panasz! A lenyitható konténerek 6 vagy 8 köbméteres nagyságban kérhetőek, ezért mindenki ki tudja választani az ideális méretet. A beton, tégla, cserép és csempe többé nem fog szanaszét heverni az építkezés vagy felújítás időtartamáig.