Site Overlay

Hogyan készüljünk az irodaköltöztetésre?

Budapest nemcsak egy európai város, hanem hatalmas kereskedelmi és üzleti központ is, ahol rengeteg cég kezdi meg működését nap mint nap. Nem csoda tehát, hogy bármelyik vállalat vezetése azt szeretné, hogy az irodaköltöztetés a lehető legkisebb mértékben befolyásolja a cég munkáját, mert néha a munkafolyamatok leállása jelentős anyagi kárt okozhat. Ehhez mi úgy értünk, mint senki más!

Ezért mindig szívesen állunk az ügyfeleink rendelkezésére, akár hétvégeken vagy ünnepnapokon is. A bútorokat és berendezéseket elszállítjuk az új helyszínre, így a munkatársak a hétvégét követő első napon már újra munkába állhatnak és úgy folytathatják azt, mintha nem történt volna telephelyváltás.

Amennyiben az irodaköltöztetés egy szabadnapon történik, az lehetővé teszi, hogy a vállalat ne essen ki a szokásos munkamenetből és ami a legfontosabb, segít elkerülni a leállásból eredő veszteségeket. Ezért annak érdekében, hogy a folyamat a lehető legegyszerűbb legyen, szoros együttműködésre van szükség a vállalkozó és az ügyfél között.

Magyarországon számos különböző vállalat végez fuvarozást. Bár a tehertaxi kínálat elégségesnek tűnhet, azonban a személyzettel és az árképzéssel kapcsolatban kiderülhet, hogy nem mindegyikük felel meg a fogyasztók igényeinek. Ha még nem tudja, hogy hol igényelhet minőségi és azonnali kézbesítést, hívjon minket!

Cégünk az alábbi tulajdonságainak köszönhetően emelkedik ki a többi szolgáltató közül: alacsony km árak; megbízható autók; óvatos és gondos hozzáállás a poggyászhoz; lehetőség a csomagok szállítására az ország bármelyik pontjára; gyors bepakolás és kirakodás. Hogy milyen típusú termékeket szállítunk? Ezek között megtalálható az üveg, különböző berendezések, ruházati- és építőanyagok.

De megbízhat minket egyéb különleges áruk, romlandó termékek, javítás utáni hulladékok, veszélyes és gyúlékony anyagok szállításával is. A tehertaxi egyik kiemelkedő előnye a manőverező képessége és az a készség, hogy olyan helyre is be tud hajtani ahová a nagy teherautók nem képesek. Mindezt nagyon kedvező és optimális áron.