Site Overlay

Hogyan kell jelentkezni az Országos Gyermekszépségversenyre?

Tévénézés közben gondolkodott-e már valaha azon, hogy a képernyőn látott gyermekszínészek vagy modellek miként indultak el a rivaldafény felé vezető pályán? Bizony, rengeteg tehetséges gyermek él Magyarországon, a gyermekszépségverseny pedig remek módszert biztosít az igazán elhivatottak szűrésére.

Sokan úgy ítélkeznek a gyermekszépségversenyek világáról, hogy szinte semmi konkrét információ nincs a birtokukban a szóban forgó témáról. Az igazság az, hogy a gyermekszépségversenyek kitűnő ugródeszkaként szolgálnak azoknak a lurkóknak, akikre fényes jövő vár, legyen szó akár a modellkedésről, akár a képernyőn való szereplésről.

Minden nagyobb kaliberű álom elkezdődik valahol, ez esetben pedig a Kasszandra Stúdiónál történő jelentkezésnél. Ahhoz, hogy a család szeme fénye részt vegyen az aktuális gyermekszépségversenyen, előzőleg személyes konzultáción kell megjelennie a Kasszandra Stúdiónál, ahol a jelentkezéshez szükséges fotók készülnek róla. A modellkedést természetesen az országos szintű helyezés hiánya sem gátolja.