Site Overlay

Hímzővászon kezdőknek és profiknak

Egyszerű és megfizethető kreatív foglalkozásnak nevezhető a hímzés. A kézimunkázók hihetetlenül gyönyörű remekműveket képesek megalkotni. Ehhez azonban nemcsak fonal, hanem hímzővászon és egyéb kellékek is kellenek. Speciális anyag a vászon, aminek számos fajtáját vásárolhatjuk meg napjainkban a hagyományos üzletekben és a webáruházakban is.

A leggyakrabban vászonból vagy pamutból készül, de műanyagból is gyártásra kerül ez a termék. A muveszellato.com webshop kínálatában megtalálható Murano hímzővászon részletgazdag vagy apró minták megalkotására ideális változat, köszönhetően az egyenletes szövésének és a négyzethálós elrendezésű kis lyukainak.

Kiváló minőségű termék, aminek összetétele 52% pamut, 48% műszál. A lyukak sűrűségét 32 count jelzi, és ez azt jelenti, hogy 1 cm-re 12,8 öltés esik. Ez a hímzővászon tapasztalt hímzőknek jelent optimális választást, a kezdők jobban teszik, ha egy ritkább szövésű vásznat használnak. Erre ideális az ekrü színű, Aida keresztszemes, 14 countos hímzővászon a webshop kínálatából.