Site Overlay

Használjunk gyerek piszoárt a szobatisztaság eléréséhez!

Vannak olyan gyerkőcök, akik egykettőre szobatiszták lesznek. Másoknak viszont kell egy kis külső segítség, ami megjelenhet a gyerek piszoár képében. Ha az ő szemükkel nézzük, akkor a hatalmas WC egyszerre lehet ijesztő és visszataszító.

A rengeteg szabály, a magasság és a tisztaság, na meg anya óvó szeme mind hozzájárul, hogy a pici inkább elviselje az esti baleseteket. Azonban egy jópofa, békaarcú piszoár nem ijesztő, hanem inkább vicces, azt mutatja meg a kicsinek, hogy egyedül is próbálkozhat vele. Lényegében mindenki szeretné élvezni kicsit az önállóságot, hogy meg tud oldani bizonyos dolgokat és ezzel a család legkisebb tagjai is így vannak. Miközben a lányok gyorsan megtanulják a rózsaszín bilik használatát, addig a fiúknak jól jöhet a gyerek piszoár, mivel az ő magasságukhoz lett tervezve.

Ha látjuk, hogy van egy apró hely a fürdőben, ahová elhelyezhetnénk, akkor próbáljuk ki! Garantáltan látni fogjuk a változást és az annyira várt szobatisztaság ideje is jóval hamarabb megérkezik.