Site Overlay

Hasról fogyás nagyon gyorsan, látványosan

Aki szeretne egy meghatározott programot követni 30 napon át és elérni vele azt, hogy látványosan lefogyjon, akkor annak Dr. Farkas kitti orvos honlapjára érdemes ellátogatnia. A doktornő ugyanis összeállított egy olyan sikeres alakformáló és súlycsökkentő tervet, aminek követésével és betartásával már 1 hónap alatt beindulhat a hasról fogyás.

A programon belül 3 szintet lehet megkülönböztetni és mindegyikben más a cél. Az első lépés, hogy a hasról fogyás érdekében beindítsa az anyagcsere helyes működését, hiszen így indul be a zsírégetés. A második lépésben sikeresen elérheti a kívánt súlyt.

Eddig minden szép és jó, de sok esetben itt bukik meg minden diéta, elvégre az elért súly megtartása talán a legnehezebb. Dr. Farkas Kitti programjának harmadik szintje ezt célozza meg, így nem fognak visszaszaladni a kilók. A hasról fogyás nem könnyű, mivel ide rakódik le a felesleg a leghamarabb és innen is távozik a legnehezebben.

Míg az arcra, karra, combra, fenékre rakódott zsírrétegektől viszonylag elég hamar meg lehet szabadulni, addig a hasfal alatt lapuló zsírkötegek feloszlatása jóval keményebb feladat. Az Alakorvoslás súlycsökkentő programnak köszönhetően, a hasról fogyás eredményes marad.

A betartott étrend mellé különféle proteinben gazdag táplálék kiegészítőket is kínál, amit csak az orvosnő honlapján keresztül lehet megrendelni. Ma már nem álom a hasról fogyás, mert az étkezések között fogyasztott italok és szeletek csökkentik az éhségérzetet és elegendő tápanyagot adnak a sejteknek.

Fitt és jókedvű marad, a megszabott étrend és csökkentett adagok mellett is. Ne feledkezzen meg a sportról sem! A zsírégetéshez az izmok munkája szintén szükséges, ehhez pedig valamilyen testedzést mindenképp be kell iktatnia a mindennapjaiba.

Ez lehet futás a parkban, vagy Pilates torna otthon. A lényeg, hogy mozgassa meg a testét rendszeresen, hogy a diétával felbontott zsírrétegektől meg tudjon szabadulni. Az Alakorvoslás program betegeknek és kismamáknak is követhető, mert a shake-ket, szeleteket ők is bátran fogyaszthatják.