Site Overlay

Gyönyörű fogkorona fájdalommentesen

A szép mosoly alapfeltétele az egészséges, ápolt fogsor. Sajnos a genetika nem mindenkivel kegyes ilyen téren, de a hanyagolás is okozhat nem túl esztétikus fogakat. A fogkorona az egyik leggyakrabban alkalmazott fogorvosi felépítmény. Koronát akkor ragasztanak a fogra, amikor a fog esztétikája, például az első fogak esetén töméssel már nem adható vissza hibátlanul. Sok esetben ez az utolsó lehetőség arra, hogy a fog külső szépségét visszaadják anélkül, hogy bonyolultabb és invazívabb eljárást kellene választani.

A fogkorona építése biztonságos módszer, ami a mai korszerű módszerekkel és anyagokkal ráadásul teljesen fájdalommentes. Úgy képzelhetjük el, mint egy sapkát, amit a sérült fogra ragasztanak. Ügyesen kivitelezve gyönyörű és természetes hatású lehet. A fogkorona anyaga lehet cirkónium vagy pedig porcelán. Hogy melyik a legjobb megoldás, azt a fogorvos tanácsa alapján dönthetjük el. Amennyiben minőségi, tiszta és kíméletes fogpótlást szeretne Budapesten, akkor keresse fel a Clinica Dentariat!

A bölcsességfog húzás nem több, mint pár pillanat

Sokaknak azért lesznek súlyosak a fogproblémáik, mivel állandóan halogatják az orvos felkeresését. A bölcsességfog húzás ijesztőnek tűnhet, azonban a modern módszerek, anyagok és egy jól képzett orvos egykettőre eltávolítja a fájdalom okát. A bölcsességfogról tudni kell, hogy az utolsó a fogsorban, legtöbbször nehezen hozzáférhető, ezért a tisztítása sem könnyű. Mondhatjuk egyszerűen, hogy sokkal több bajjal jár, mint haszonnal.

A bölcsességfog húzás rutin eljárásnak mondható, mivel az előrehaladott szuvasodás vagy gyulladás következében a legtöbbször ez az egyetlen járható út. A Clinica Dentaria orvosai jelenleg a leghatékonyabb érzéstelenítő szereket használják, így fájdalommentesen eltávolítják a fogat. A bölcsességfog húzás tehát egy teljesen általános beavatkozás, amitől egyáltalán nem kell tartania senkinek. Ha az Ön életét is egy szuvas, gyulladt bölcsességfog keseríti meg, bátran kérjen információt, időpontot a fogászat11kerület.hu weboldalon keresztül!