Site Overlay

Gyöngyfűző készlet a család minden tagjának

Nagyon fontos, hogy az ember már egészen kicsi kortól kezdve elsajátítsa az aprólékos, finom mozdulatokat, mivel ezekre egész életében szüksége lesz. Kiváló módszer ennek elérésére egy gyöngyfűző készlet beszerzése.

Természetesen egy óvodás és tini igényei nem azonosak, így kisebb korban ajánlott a minél nagyobb darabokat tartalmazó szett használata, míg a kor növekedésével a gyöngyök mérete fokozatosan redukálható. Ezt nemcsak azért fontos szem előtt tartani, mert a kisebb gyermekeknek nehezebb lekötni a figyelmét, hanem ezáltal csökken annak a kockázata, hogy esetleg a kíváncsiságukból fakadóan a szájukba vegyék és lenyeljék az apró gyöngyszemeket.

Egy gyöngyfűző készlet szórakoztató időtöltést biztosít, szinte minden korosztálynak. Különböző dekoratív elemek, színes ékszerek is készíthetőek belőle, amelyek akár ajándékként is megállják a helyüket. A gyöngyfűző készlet elemei készülhetnek fából vagy műanyagból, alakjuk pedig lehet a klasszikus golyó formától kezdve, különböző figurákon át szinte bármi.