Site Overlay

Gumi festék a kopásállóság fokozására

Mindenféle felület esetében figyelni kell arra, hogy az öregedés megakadályozásra kerüljön. Bár az idő vasfoga olykor elég gyorsan érezteti a hatását, szerencsére van arra mód, hogy megakadályozzunk az anyagromlást a megfelelő formában történő kezeléssel. A Dunaplaszt PVC, műanyag, padló és gumi festék jóvoltából visszaadhatjuk a már megkopott anyagoknak a csillogó megjelenésüket.

Bár ezek a mesterséges felületek a legtöbb esetben kimagasló mértékben képesek ellenállni a természet erőinek, azért érdemes rendszeresen törődni velük. A gumi festék felhordása előtt csupán annyi a feladatunk, hogy alaposan megtisztítjuk a területet, ahová kerülni fog. Amint ezzel megvagyunk, már csak ki kell választani a tökéletes szerszámot a feladathoz. A gumi festék ecsettel és hengerrel egyaránt célba juttatható.

Általában a területegység határozza meg, hogy melyik eszköz mellett döntünk. 1-2 réteg bőven elég lesz a színek kiemelésére és a kellő fedés eléréséhez. Az akril és poliuretán diszperziót tartalmazó komponens a kopásállóságot is nagyban növeli, ezzel csökkentve az elhasználódás esélyét.