Site Overlay

Glitterrel a csillogó fonalakért

A csillogó holmik nagyon népszerűek manapság. Itt egy kis csillám, ott egy kis glitter és mindjárt fiatalosabb, érdekesebb külsőt öltenek a ruhák, a kiegészítők. Van, aki szereti, ha a ruhája teljes egészében fényes megjelenést kap, míg mások inkább valamivel visszafogottabban csillognának. A fényes fonalak bármilyen textílián alkalmazhatóak.

Míg régebben inkább a fiatalok választottak ilyen ruhaneműket, ma már az érettebb korosztály körében is egyre népszerűbbek. A glitter a kötött és horgolt textileken is pazarul mutat. A kérdés az, hogy egy saját készítésű darabra miként kerül rá? A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk.

Tulajdonképpen, szinte bármilyen fonallal összefogható, hogy a készülő darabnak fényes, csillogó hatást kölcsönözzön. A glitter fonal ráadásul könnyen beszerezhető, a nordfonal.hu webáruházban arany és ezüst színben is kapható, amelyek szinte minden árnyalathoz tökéletesen illenek. Gyönyörűen kiemelik a ruhákat, az ezüst főként a füstösebb, téliesebb színek mellett érvényesül, míg az arany a nyárias és élénkebb árnyalatú holmikat dobja fel.

Azt már tudjuk, hogy a glitter roppant esztétikus és könnyen kombinálható más fonalakkal, de mi a helyzet a viselésével? Anyagát tekintve fémszálakból áll, azonban nem kell amiatt aggódnunk, hogy szúrós érzést kelt a bőrön, mivel az elkészült textília puhaságán semmit sem változtat. A webshop oldalán ugyanakkor ötletadó minták is helyet kapnak, amelyeket mindenképpen érdemes átböngészni. Ha pedig már meg is van az ötlet és a kedv, akkor jöhet a glitter rendelése!