Site Overlay

Gáz hősugárzó kül- és beltéri használatra

A gázüzemű fűtőeszközök igen keresettek, úgy a hideg szezonban, mint az év többi részében. A gáz hősugárzó a külső és belső terek fűtésére egyaránt alkalmas. Kiváló teljesítményű, előnyös ár/érték arányú termékek ebben a kategóriában is megtalálhatók a warnex.hu webshopban.

Itt kapható például gördíthető infrasugárzó, ami igen praktikus, a mobil jellegének köszönhetően. Az Activa Cheops kültéri hősugárzó gázüzemű működésű és amellett, hogy megfelelően átgondolt technológiával rendelkezik, fantasztikus esztétikai jegyeket is a magáénak tud. Ez a gáz hősugárzó az udvar, terasz vagy kert egyik díszítő eleme is lehet. A vendéglátó egységek és hotelek teraszain is igen hasznos és hangulatos a hősugárzó. A hőérzéket a magas hő kibocsátó forrás mellett, az ” élő tűz ” látványát is kiválóan növeli.

A webáruházban ugyanakkor kapható palackra szerelhető gáz hősugárzó is. Ez a fajta termék alkalmazható csarnokokban, műhelyekben, szabadtéri programoknál vagy háztáji gazdaságokban is, amennyiben a helyiség jól van szellőztetve.