Site Overlay

Galaxy A51 széria több színben

A mobiltelefon piacon azt tapasztalhatjuk, hogy a régen is népszerű termékek megmaradtak a ranglétrán és új termékekkel mindig leveszik a széles rétegű közönségüket a lábukról. A Samsung is ebbe a listába sorolható, amiben a Galaxy A51 hihetetlen extrákkal rendelkezik.

Ahogy azt a gyártótól megszokhattuk, a mobilok kamerája szinte lélegzetelállító képeket készít. Ennél a példánynál pedig az elsődleges kamera nem kevesebb mint 48 MP kapott.

Ez 4 külön (mélység, fő, ultraszéles látószögű, makro) kamerára oszlik fel, a tökéletes valóság megragadása érdekében. A kijelzőről is muszáj szót ejtenünk. A Galaxy A51 nem szimmetrikus, Infinity-O Display példányt tudhat a magáénak. A roppant széles, szinte káva nélküli kijelzőt pedig a Super AMOLED technológia teszi még varázslatosabbá.

Természetesen a mobilban megtalálható az ujjlenyomat olvasó, sőt, még a micro SD is. A Samsung Galaxy A51 mobilt pedig már 4 különböző színben is gyártják, így bőven tudunk válogatni a fekete, a kék, a sárga és a fehér darabok közül.