Site Overlay

Férfi cipő nagyobb stabilitással

Sokan széles lábfejjel születnek, de ez az állapot gyakran előfordul az életkor előrehaladásával vagy súlygyarapodáskor. Ha egyszerűen csak hosszú ideig áll, ilyenkor is kiszélesedhet a láb, így gyakran speciális férfi cipő után kell nézni.

A kivehető talpbetétes férfi cipő előnyös lehet, ha úgy érzi görcsöl a lába, hiszen így több helyet tud csinálni a lábbeliben. Az ortopéd modellek megadják ezt a lehetőséget. Vannak olyan darabok, amelyek kényelmesek és könnyen felvehetőek, de nem támasztják meg a lábát és előre csúszik benne. Válasszon minőségi zárórendszerrel rendelkező lábbelit! A fűzők és tépőzárak lehetővé teszik a szélességének és illeszkedésének beállítását. Segítenek abban is, hogy a lába ne csússzon el. Kerülje a hegyes orrú darabokat!

A széles lábra való kényelmes férfi cipőnek az átlagosnál tágasabbnak kell lennie, hogy helyet adjon a lábujjaknak. Válasszon egy puha felsővel rendelkező, szélesebb talpú modellt, ami nagyobb stabilitást biztosít! A magas felső része védi a bokát is az ütésektől.