Site Overlay

Fényes felületek csiszolókoronggal

Amikor már a csempevágó sem elég precíz a finomhangoláshoz, akkor speciális eszközökre van szükség. Ránézésre semmi különös nincs a csiszolókorong kinézetében, viszont amikor munkába lendül, akkor rádöbbennünk, hogy ezzel minden anyag alakíthatóvá válik.

Gyakran előfordul, hogy épp csak egy apró csíkot kéne levágni a pontos illeszkedés érdekében, viszont ez a hagyományos csempevágóval kivitelezhetetlen. A flexhez illeszthető csiszolókoronggal azonban sebészi pontosággal alakíthatjuk a csempéket, padlólapokat és a különféle kőzeteket.

Beton és üveg csiszolására is alkalmas. Használatával eltüntethetőek a felületi egyenetlenségek. Szükség esetén, csempézés előtt a régi festékréteg is eltávolítható a falakról. Ez esetben nem árt egy hatékony porelszívóról is gondoskodni. A csiszolókorong hatékonysága a strapabíró anyagösszetételben rejlik.

Egyetlen darab többszöri használatra is alkalmas, a munka intenzitásától függően. A kínálatban található csiszolókorongok a sík és fényes felületek megalkotására egyaránt alkalmasak.