Site Overlay

Fájdalomcsillapító tapasz nemcsak sportolóknak

Az edzés és sport során gyakran különféle sérüléseket szerezhetünk, ficamok, zúzódások vagy törések formájában. A sportolóknak fontos, hogy ezekből a lehető leghamarabb felgyógyuljanak, ezért a fájdalomcsillapító tapasz a modern sportorvoslásban gyakran használatos, a gyors és hatékony rehabilitáció érdekében. Ezt az eszközt a leggyakrabban a sportolók alkalmazzák, de ennek a tulajdonságaiban egyedülálló terméknek minden elsősegély készletben ott kell lennie. Az izom- és ízületi fájdalomtól szenvedő felnőtteknek és gyermekeknek is sokszor van szüksége a fájdalomcsillapító tapasz nyújtotta előnyökre.

Ez egy hatékony módszer a sérülések rehabilitációjára és kezelésére, valamint a mozgásszervi rendszer sportolók és hétköznapi emberek körében tapasztalható betegségeire. A használata során a sérült izmok regenerációja felgyorsul, mivel az érintett területre a fájdalmat csillapító anyag kerül. Ezután nem kell abbahagyni a sportot egy kisebb balesetet követően. A fájdalomcsillapító tapasz nem korlátozza a mozgást és lehetővé teszi a bőr légzését. A húzódások és rándulások elleni krémek minden sportoló elsősegély készletének szükséges elemei. Szükség van rájuk mind a sérülések megelőzésére, mind a kezelésükre. Az izomlazító krém edzés előtt növeli a szövetekben a vér áramlását, javítja a bemelegítés minőségét és megakadályozza a rándulásokat. Sérülés után az izomlazító krémek enyhítik a fájdalmat, csökkentik a duzzanatot és felgyorsítják a gyógyulást. Krónikus betegségek esetén pedig növelik az ízületek mobilitását, enyhítve a merevség érzését.

Az ilyen profilú termékek klinikai és sportgyógyászati gyakorlatban történő alkalmazásának sokéves tapasztalata, a komplex hatásmechanizmusuk, valamint a hatékonyságuk lehetővé teszi, mind kizárólagos terápiaként, mind más kenőcsökkel kombinálva való használatukat. Mielőtt több különféle gyógykészítményt önállóan kipróbálna, mindig konzultáljon szakemberekkel vagy gyógytornászokkal! A különböző izomlazító krémek alkalmazásának megvannak a maguk sajátosságai, ezért feltétlenül olvassa el a használati utasítást!