Site Overlay

Ezért gondoskodjon a munkavédelmi szemüvegről!

Szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre, de csak addig, amíg vigyázunk rá. A munkavédelmi szemüveg a legóvatlanabb pillanatokban is megvédi a szeme épségét, amit sohasem szabad természetesnek venni. A látás képessége nemcsak különlegessé teszi az emberi testet, hanem megkönnyíti az életet, ugyanakkor nem pótolható.

A hegesztés vagy más fizikai munka során keletkező balesetek részleges vagy teljes vakulással járhatnak, amit utána senki nem tud pótolni. Sajnos olyan munkahelyek is léteznek, ahol a munkáltató nem látja el a dolgozókat megfelelő védelmi felszereléssel, de ez nem jelenti azt, hogy ne vehetne magának.

Az ember fizikai és szellemi egészsége annyira fontos, hogy nem szabad a véletlenre bízni. A minőségi munkavédelmi szemüveg többféle kiszerelésben kapható, úgyhogy mindenki kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban illik hozzá és a munkakörülményeihez. A szemet az első naptól fogva védeni kell, mert ha megsérül, akkor nem lehet csak úgy kicserélni, be kell osztani az utolsó napokig.