Site Overlay

Értékes biobolt Budapest területén és online

A növény alapú konyha egyre népszerűbbé vált Magyarországon is. Nemcsak a vegánok és a vegetáriánusok fogyasztanak gyümölcs és zöldség alapú ételeket, hanem számos diéta, fogyókúra is megköveteli az emberektől, hogy rostokban gazdag alapanyagokat iktassanak be a táplálkozásukba.

Ennek okán, cégünk igyekezett olyan termékkínálatot kialakítani, ami fedezi a különféle allergiás, diétázó, beteg vagy éppen egészséges vásárlóink igényeit. Ez a biobolt Budapest egyik közismert vállalkozása, hiszen nemcsak online érhető el, hanem kézműves kávézó és kávépörkölő manufaktúrát üzemeltet.

Nem utolsósorban a glutént kerülő és vegán étrendet követő felhasználóinak főzőtanfolyam is indul. Hasznos ismeretekkel látják el a résztvevőket, megmutatják, hogy miként lehet helyettesíteni az állati eredetű hozzávalókat különféle zöldségekkel, gyümölcsökkel és gabonákkal.

A Bulkshop biobolt Budapest területén három üzlettel is rendelkezik, az online megrendelt termékeket valamelyik üzletben is fel tudja venni, de kérhet házhozszállítást más település esetén.

A külföldről gondosan összeválogatott és beszerzett termékek biztos termelőktől és forgalmazóktól származnak, de ehhez képest a legjobb ár-érték arányt tudja biztosítani az ügyfeleinek. Míg más biobolt Budapest területén lévő üzleteiben a csomagolások kicsik, addig mi igyekeztünk olyanokat választani, amiket nagyobb kiszerelésben lehet megvenni.

Rendelhet tőlünk háztartási és kozmetikai termékeket is, amelyek a természetesség jegyeit hordozzák magukban. Forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen kérdése is merülne fel, mert együtt garantáltan megtaláljuk az egészséges életmód alapjait. Ez a biobolt Budapest lakosainak és más település vásárlóinak is remek választás!