Site Overlay

Erre figyeljen eladó használt laptop vásárláskor

A pénz megtakarítása iránti vágy, bármilyen drága berendezés vásárlásakor nagyon logikus, ezért a felhasználók gyakran inkább az eladó használt laptop beszerzését részesítik előnyben. Nincs is ezzel semmi baj és ha a kérdést helyesen közelítjük meg, mellette figyelünk az apró részletekre, akkor nagyon jól takarékoskodhatunk.

Általános szabály az eladó használt laptopok értékesítésénél, hogy az egy naptári éven belül vásárolt technikai berendezések ára körülbelül 60–70% teszi ki az új analógok költségének.

Külsőleg azonban gyakorlatilag egyáltalán nem különböznek egymástól. Ezért a közép- és csúcskategóriás modellek esetében, a megtakarítások komolyak lehetnek. Tehát, ha talált egy megfelelő hirdetést, találkozzon az eladóval és ellenőrizze az eszközt!

Vigyázzon a 20 cm-nél nagyobb repedésekre és karcolásokra! Természetesen itt nem a megjelenés a legfontosabb, hanem egy esés vagy ütés következményei. Ha kétségei vannak az eladó használt laptoppal kapcsolatban, kívánjon sok szerencsét a hirdetőnek és találjon másik lehetőséget.