Site Overlay

Elképesztően esztétikus az infrapanel

A fűtéstechnika kifejezés hallatán valószínűleg sok minden jut az eszünkbe, de az esztétikus, már-már művészi kivitelezés biztosan nem szerepel a lelki szemeink előtt megjelenő listán. Pedig, ha bizalmat szavazunk az infrapanel egységeknek, nemcsak okosan oldhatjuk meg a fűtést, de a rendkívüli szépérzék és stílusosság oltárán is áldozunk. Érdekes újítás ez a fűtéstechnika világában, ahol korábban minden a praktikus megoldásokról, és nem az esztétikai értékekről szólt.

E modern elem, az infrapanel valójában nem az, aminek látszik. A kérdés már csak az, hogyan lehetséges ez? Nos, az infrapanel elképesztően egyedi és elegáns módon simul be az otthonunk dizájnjába, akár egy mutatós, minimalista kép a falon. Sőt, tulajdonképpen a legtöbb személy valóban posztmodern alkotásnak hiszi első látásra a falon díszelgő divatos infrapanelt.

Ennek tükrében pedig már értjük, miért is imádják olyannyira a lakberendezők a szóban forgó fűtőegységet, hiszen a hagyományos társától, a radiátortól eltérően a panelt nem, hogy takargatni nem kell, de egyenesen ajánlott az adott helyiség fókuszpontjának megtenni. Valóban, míg a radiátorokat korábban apácaráccsal rejtettük el a kíváncsi tekintetek elől, addig a panelre büszkén hívjuk fel a vendégek figyelmét. A többféle méretben és színben igényelhető infrapanel izgalmas meglepetéseket tartogat bárkinek, aki nyitott az új megoldásokra.

Nyilván, ha a téli fűtésszámlák kerülnek terítékre, a legfontosabb szempont a gazdaságosság. Ki ne szeretne ugyanis „mutatós” számokat látni azon a bizonyos számlán? Az infrapanel működése igazán energiabarátnak minősül, és mint olyan, még az egészségünkre is pozitívan hat. Az infrapanel persze akkor váltja be igazán a hozzá fűzött reményt, ha a megfelelő méretben történik az alkalmazása. Ahhoz, hogy kiszámíthassuk az ideális méretű egységet a személyre szabott esetünkben, elég csupán a Fűtőfólia honlapon található útbaigazítást követnünk, de ha azt látjuk célszerűnek, akár professzionális segítséget is kérhetünk ugyanott.