Site Overlay

Életet menthet a gázszivárgás érzékelő

A biztonság mindenekelőtt való, ezért jobb, ha semmit sem bízunk a véletlenre! Tegyük az otthonunkat kellően védetté gázszivárgás érzékelő felszerelésével! Ez a páratlan technikai eszköz nagyon hosszú élettartammal rendelkezik és azonnal riaszt, amint a szénmonoxid szint átlépi a megadott határértéket. A csendes gyilkosnak is nevezett összetevő elég könnyedén felütheti a fejét az elégtelen égési folyamtok következtében.

A gázszivárgás érzékelő nemcsak olyan helyiségekben lehet jelen, ahol nyílt láng kerül használatra, például kandalló, kályha esetén, mert a földgázzal működő készülékek alkalmazásakor ugyanúgy megjelenik a kockázat. Ennek megfelelően érdemes a lakás több pontján elhelyezni, a megfelelő lefedettség érdekében.

Ami a beszerzést illeti, azt egyszerűen megtehetjük a komfortszerelvenyshop.hu oldalon. A gázszivárgás érzékelő mellé járó magyar felhasználási útmutató segítségével nagyon gyorsan üzembe állítható a rendszer és kényelmesen hátra dőlhetünk annak a tudatában, hogy baj esetén azonnal érkezik a riasztás.