Site Overlay

Elektromos szegélynyíró prémium kivitelben

A fél-megoldások sohasem néznek ki túl jól. Éppen ez a helyzet a fűnyírással is. Vagy alaposak leszünk az adott terület megtisztításakor, vagy nem lesz tökéletes az összkép. Az udvarokat nem a fűnyírókhoz tervezték, inkább fordítva. Bár a legtöbb hagyományos nyíró nem képes a falak mentén és a fák tövében tökéletes munkát végezni. Viszont az elektromos szegélynyíró ideális a kisebb területek rendbetételéhez.

Arra viszont számítanunk kell, hogy valószínűleg szükség lesz egy hosszabbítóra és egy fali áramforrásra. Esős időben ne használjuk az elektromos szegélynyírót, mert balesetveszélyes. A tereptárgyakra és az akadályokra is érdemes odafigyelni. Ne próbáljuk meg levágni a keményebb szárú növényeket, mert megtörténhet, hogy ez az elektromos szegélynyíró károsodását fogja okozni. Az előnye a benzinessel szemben, hogy sokkal egyszerűbb a felépítése, ezért a meghibásodás esélye alacsonyabb, ráadásul csendesebb működés közben

Egyetlen hátránya a vezeték, amit mindig próbáljunk meg kikerülni, nehogy beleakadjon a damil. Gazdaságosabb megoldás, mint egy akkus típus, mivel azoknak az ára rendszerint magasabb a modernebb kivitel miatt, a hatékonyság azonban nem marad el egyik változat esetében sem.

Az elektromos szegélynyírónak ott a helye minden háztartásban. A kerti munkák jelentősen felgyorsíthatóak a használatával, viszont tartsuk szem előtt a tényt, hogy nem helyettesít egy fűkaszát, ezért ne próbáljuk olyan feladat elé állítani az elektromos szegélynyírót, ami kárt tehet benne, ugyanis ez garanciavesztéshez vezethet, utána meg keresgélhetjük a pótalkatrészeket az interneten. A szerszamkell.hu széles választékban kínál jobbnál-jobb modelleket, alacsony áron.