Site Overlay

Eladó használt traktorok mezőgazdasági területre

Magyarországon szinte kiváltságnak számít, ha valaki egy teljesen új járműt tud venni. Nincs ez másképp a mezőgazdaságban sem, ahol egy új gép ára meghaladhatja a több tíz milliót is. Azonban az eladó használt traktorok ára már jóval kedvezőbb. Viszont tisztában kell lennünk azzal, hogy bizony nem minden használt gépnek bízhatunk meg maradéktalanul a hibátlan működésében.

A végleges döntés előtt, még a vásárlás során figyelembe kell vennünk az olyan tulajdonságokat, mint az életkor, a használat módja, a fontos alkatrészek állapota, valamint a megtett kilométerek, illetve az üzemóra állása. Lehetőleg arra is törekedjünk, hogy ne magánszemélytől, hanem egy megbízható hátterű cégtől, kereskedésből vásároljunk.

Mivel a legtöbb eladó használt traktor az őszi, illetve a tavaszi és nyári hónapokban szinte mindennap hosszú órákra munkára van fogva, a karbantartás nélkülözése komoly problémákat eredményezhet. Így pedig roppant könnyen előfordulhat, hogy az eladó használt traktorok azért olyan olcsók, mert valami súlyos hibájuk van, ami pár munkanap után kiütközik, érzékelhetővé válik.

Azonban az olyan megbízható helyeken, mint a kereskedések, az eladó használt traktorokra általában garanciát is kapunk. Remek döntés lehet a gigafarm.hu, ahol könnyen keresgélhetünk az eladó használt traktorok között. A honlapon a gépekről minden hasznos információt megtalálunk, természetesen szemléltető képekkel ellátva. Aki megbízható forrásból szeretne vásárolni, az ne habozzon, hanem keresse a gigafarm.hu oldalt!