Site Overlay

Egyszerűen használható a szintező ék

Gyorsan és hatékonyan dolgozni csak úgy, lehet, ha ahhoz minden feltétel biztosított. A burkolás során a szintező ék jelenléte nélkülözhetetlen. Amikor nagyobb méretű és vékonyabb lapok használatára kerül sor, akkor hiába történik a csempék vízszintbe állítása, mert a száradás során könnyedén elmozdulhatnak, ezzel elrontva a végeredményt. Szerencsére, a fogazott felszín létrejötte már könnyen megelőzhető a szintező ék bevetésével.

Ezek az egyszerű kialakítású termékek a hozzájuk tartozó talp elemek felső fül részébe lesznek elhelyezve. A száradást követően egyszerűen eltávolíthatóak és akár 25 alkalommal újra felhasználhatóak, ami megtérülővé teszi a beszerzésüket. A szintező ék prémiumminőségű műanyagból készül, amit többnyire az autógyártásban alkalmaznak.

Amit fontos tudni, hogy a TLS-PRO és a TLS-BASIC méretükben egymástól különböző típusok, ezért azok egymással nem kompatibilisek. Erre mindig essen kellő figyelem a szintező ék megrendelésekor! Az egyszerű használatnak hála, még a kezdő és hobbi barkácsolók is jól elboldogulnak ezekkel.