Site Overlay

Egyedi ízzel bír a Beluga vodka

A kellemes beszélgetések, romantikus vacsorák, baráti találkozók és fergeteges partik elengedhetetlen velejárója valamilyen alkoholos ital. Vannak, akik a nyugati ízekre esküsznek, míg mások éppen ellenkezőleg, a keleti tájak felé kacsingatnak nagy örömmel ebből a szempontból. Az mindenesetre biztos, hogy a Beluga vodka feledhetetlen élményt nyújt.

A 40 %-os alkoholfokkal rendelkező finomság minden szempontból ideális. Az ínyencek nem fognak csalódni benne, de azért óvatosan kell fogyasztani, mert hamar képes a fejébe szállni bárkinek. A Beluga vodka ugyanis egy igazi műremek. A titka a prémiumminőségű alapanyagokban és a szigorúan felügyelt késztési technológiában rejlik. Könnyed, tiszta és friss aromák rejlenek benne.

A 300 méterről feltörő kristálytiszta ártézi víz mellett, a cukorszirup, méz, zabpehely, bogáncs és mértékkel hozzáadott kivonat teszi feledhetetlenné minden cseppjét. A több alkalmat követő szűrés utáni pihentetés segíti a letisztulás folyamatát és teszi teljessé az alkotást. Kell ennél több érv, hogy valaki a Beluga vodka mellett köteleződjön el?