Site Overlay

Egy zászló bolt 30 éves tapasztalattal

A zászlókészítést csak szenvedéllyel szabad végezni. A Poliform zászló bolt tulajdonosa ezt pontosan tudja. Nem véletlen, hogy számtalan sikeres megrendelés teljesítésen van már túl. A Poliform zászlók ugyanis a legmagasabb színvonalat képviselik. Kiváló minőségű, tartós, időtálló és tökéletes kidolgozású termékeket készítenek a hazai, külföldi, valamint céges vagy magán állami, önkormányzati és egyházi felhasználásokra.

A zászlók egy vagy két oldalon nyomott, illetve hímzett kivitelben, 100% polieszterből vagy igazi, nehéz és ünnepélyes megjelenésű selyem szatén zászlóanyagból, akár varrva is készülhetnek az egyéni igényeknek megfelelően. Legyen szó akár egy magyar zászlóról, Európai Uniós, céges vagy gyermekeknek szóló egyedi zászlóról, ez a zászlókészítő pontosan tudja, hogy azt miből, hogyan és mekkora méretben készítse el.

Az internetes felületen méretre, fazonra és típusra is szűrhet. Mindössze néhány kattintás, és már meg is rendelheti a szükséges darabot a hozzá illő kiegészítőivel együtt. Ha a cél, hogy kiváló zászló bolt termékeiből válogasson, irány a Poliform! A Poliform már több mint 3 évtizede készít zászlókat szenvedéllyel. Kattintson és rendeljen most!