Site Overlay

Djeco művész kivitelben

A minőségi játékok nemcsak szórakoztatnak, hanem ezekre élmény ránézni, jó kézben tartani, hiszen időtálló, gyönyörű kivitelben érkeznek meg hozzánk.

Nem hiába gyűjtik olyan sokan a régi játékokat, amelyeknek egy bizonyos része elképzelhetetlen eszmei értéket képvisel. A Djeco márkanév sokaknak ismerős lehet, hiszen a francia családi vállalkozás már 1954 óta létezik.

A célkitűzés a kreativitás és az egyedi megjelenítés volt. Egyediek, ám mégis rendkívül egyszerűnek számítanak, így azonnal belopják magukat a szívünkbe. A gyerekek és a felnőttek egyaránt szeretik a Djeco játékokat, hiszen érződik rajtuk, hogy ezeket szívvel-lélekkel tervezték és nem valami műanyag, futószalagon gyártott gagyi dolgok.

Mindamellett, hogy szórakoztatnak, többféle módon fejlesztenek is a Djeco játékok, ezért a kisebbeknek, de a nagyobbaknak is ideális választást jelentenek. Melyik gyerek ne szeretné a klasszikus fakockákat, amelyekkel építhet és egyben kirakózhat is? A Djeco origamival pedig a kézügyességünket fejleszthetjük tökélyre.