Site Overlay

Bőrönd mindenféle kivitelben

Nyaralásnál, üzleti utazások során vagy bármilyen kiruccanás alkalmából jó, ha kéznél van egy olyan táska, amelyikben minden kényelmesen elfér. A bőrönd olyan eszköz, ami az ilyen esetekben nélkülözhetetlen, hiszen még egy rövidebb útra is jó pár dolgot be kell csomagolni.

A ruháknak, cipőknek, tisztálkodási eszközöknek és egyéb dolgoknak úgy kell elférniük egymás mellett, hogy ne essen kár bennük. A repülőgépes utazásokhoz pedig ez az eszköz egyenesen elengedhetetlen. A bőrönd mérete nagyon fontos, ugyanakkor más szempontokat is szem előtt kell tartani a kiválasztásánál. A kerekekkel ellátott típus roppant praktikus, a húzható kar pedig még jobb mobilitást biztosít.

Igény szerint lehet puha vagy kemény falú, több rekeszes vagy összecsatolható keresztpántos a ruhák rögzítéséhez. A biztonsági zár kóddal rendelkezik, így a bőröndben jó helyen tudhatjuk a tárolt személyes tárgyainkat. A taskam.hu webáruházban ezek közül mindegyik fajta megtalálható különféle méretben és színben, akár szettben is.