Site Overlay

Benzines szivattyú többféle folyadék átemeléséhez

A benzinmotoros elektronikai eszközök nagy népszerűségnek örvendenek a fogyasztók körében. A benzines szivattyú alkalmas a tiszta víz, fél-zagy, zagy és híg trágya szivattyúzására. A jól felszerelt boltokban ez a gép többféle kivitelben, különböző teljesítménnyel található meg. A szivattyushop.hu webáruházban a kiváló Koshin márka képviseletében van jelen.

A nagynyomású termékek mellett, a tiszta víz, zagy, fél zagy és trágya szállítására alkalmas berendezések is megtalálhatóak. A Koshin benzines szivattyú típusok erősek, strapabíróak, ugyanakkor könnyűek és egyszerűen szállíthatóak. Üzembe helyezésük is rendkívül egyszerű, a használatuk pedig praktikus.

A Koshin SEH-80X Honda motoros tiszta víz szivattyú alkalmas a tiszta víz átemelésére tavakból, patakokból, medencékből, esővíz tározókból, ciszternákból. A webshopban megtalálható a benzines szivattyú hígtrágya átemelésére, ami a mezőgazdaságban is kiválóan alkalmazható permetező tartályok töltésére, öntözésre. Keresse meg Ön is az igényeinek leginkább megfelelő benzines szivattyút!