Site Overlay

Beltéri falfesték prémium kivitelben

Minden a megfelelő szín kiválasztásával kezdődik. Manapság egy beltéri falfesték olyan színű és árnyalatú lehet, amilyennek csak szeretnénk. Így a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk ki az otthoni környezetet. Fontos, hogy a bútorokkal és a többi berendezési tárggyal szépen harmonizáljon a falak színe. Emellett figyeljünk rá, hogy válasszunk minőségi márkát!

Ezzel elkerülhető a foltos, csíkos végeredmény, ami elég csúnyán mutat. Ebben az esetben ismét át kell kenni az egész falat és ismét meg kell várni, amíg megszárad. Idő- és energiaigényes, viszont a minőségi beltéri falfestékkel erre nincs szükség. A silány termékeknél gyakran előfordul, hogy egy idő után kifakulnak. Főleg akkor, ha több órán keresztül besüt a Nap az adott helyiségbe.

A Tikkurila, Dulux és Polifarbe termékekkel ilyen nem fordulhat elő, mivel prémium kivitelben készülnek, különleges technológiával. Erre nemcsak a tökéletes fedés miatt van szükség. Ellenálló bevonatot képeznek a falakon feltéve, hogyha azok megfelelően elő lettek készítve a beltéri falfesték alkalmazásához. A poros, zsíros, szennyeződésektől hemzsegő falakon nem tapadnak jól a beltéri falfestékek.

A megfelelő felületkezeléshez minden szükséges anyag megtalálható a festekarena.hu webáruházban a kiváló beltéri falfestékek mellett. Ezekkel a termékekkel játszva kivitelezhető egy egész lakásfelújítás. A végeredmény látványos és tartós lesz, ami éveken keresztül megőrzi a tökéletes állapotát. A szükséges mennyiségű beltéri falfesték egyszerűen megrendelhető online.