Site Overlay

Baumit – A kitűnő választás

Kétség sem férhet ahhoz, hogy aki lakásfelújításra készül, amit ráadásul saját kezűleg szeretne kivitelezni, annak nem kevés szakértelemre van szüksége a különféle feladatok terén. A kivitelezést illetően, ez nagyjából 50%-ban számít. A végeredmény minőségét illetően, a további 50% a felhasznált építőanyagokon és a szerszámokon múlik. A Baumit ebben a tekintetben kitűnő választásnak számít. Persze jogos a felvetés, hogy egy jó szakember mindenből képes csodás remekművet varázsolni, ami szélsőséges esetben még igaz is lehet, de minek szenvedni, amikor olyan remek építőanyagok állnak a rendelkezésünkre, mint amelyek a Baumit márkanevet viselik?!

Az ilyen jellegű munkálatok során nemcsak az esztétikailag kifogástalan végeredmény a cél, hanem a tartósság is, ami a silány összetételű anyagokkal egyszerűen kivitelezhetetlen. Rövid időn belül megjelennek a már jól ismert repedések, törések, leválások stb. A Baumit termékek legjava egyébként is takarásban marad a végeredményt illetően, hiszen a különféle burkolatok, aljzatok, élvédők stb. nem túl szembetűnőek. Viszont az már sokkal lényegesebb, hogy ezeknek a minőségi anyagoknak köszönhetően, akár több év múlva is tökéletes állapotban lesznek a különféle felületek. Nem beszélve arról, hogy a Baumit termékek esetében nagy figyelmet fordítanak a könnyű használatra is.

Ha szigetelés, akkor Rockwool

Egy élhetőbb jövő megteremtése érdekében, egyre fontosabb az épületek energiaigényének a csökkentése. Köztudott, hogy a legtöbb energiát a hűtés, illetve a fűtés igényli. Ezért számít annyira, hogy milyen technológiát alkalmazunk az otthonunk klimatizálása során és természetesen az sem mindegy, hogy milyen az épület hőszigetelése. A fűtési költségek minimalizálása szempontjából is remek választást jelentenek. A Rockwool szigetelőanyagok felhasználásával komfortos otthoni környezet alakítható ki.

Természetesen nemcsak a hő-, hanem a hangszigetelést illetően is nagyszerű eredményekkel büszkélkedik a Rockwool szigetelőanyagokat gyártó cég. Ezen kívül, a különféle épületgépészeti berendezések és hőszigetelése is megvalósítható.