Site Overlay

Barbie baba rengeteg kiegészítővel

Ha a játékbabákra gondolunk, akkor legelőször egy bizonyos szőke, karcsú, fiatal hölgy jut az eszünkbe. Ő pedig nem más, mint a roppant népszerű Barbie baba. Nem is olyan fiatal, ahogy gondolnánk, hiszen generációk nőttek fel fésülgetve, öltöztetve, sétáltatva Barbiet, de ahogy látjuk, még mindig friss, üde és a lánykák kedvence.

A kedves arcú, szép ruhákkal és gyönyörű, csillogó hajjal rendelkező baba már évtizedekkel ezelőtt is minden kislány álma volt, pedig akkor még nem is rendelkezett olyan kiegészítőkkel, mint most. Ma már Barbie baba házzal, háziállatokkal, pazar gardróbbal, bútorokkal, autóval rendelkezik. Mindene megvan, ami egy varázslatos, tökéletes világban kell. Barbie olykor csillogó-villogó sellővé vagy éppen télhercegnővé változik.

Barbie baba néha elegáns, olykor pedig sportos, hiszen a ruhatárában minden szükséges felszerelés megtalálható. A termék készítője szerencsére nemcsak a kedves mosolyát, hanem a kiegészítők minőségét is megőrizte. Ebben a remek minőségben pedig mindegyik elérhető a jatekotthon.hu webshopban!