Site Overlay

Babafürdető a boldog babákért és szüleikért

Az esti fürdés egy remek program lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt, csupán meg kell adni a módját. A szülőknek félre kell tenniük a problémákat, csak a gyermekükre koncentrálni és megpróbálni minél kellemesebb környezetet teremteni a pancsoláshoz.

A pici mosolya, nevetése, amit a víz simogatása és a közös játék vált ki, egészen biztosan az anyukára, apukára is jó hatással lesz, így mindenki remek hangulatban térhet majd pihenőre. Kár lenne ezt elrontani egy olyan babafürdető használatával, ami esetlegesen irritációt okozhat vagy egyéb súlyos tüneteket idézhet elő.

Márpedig a szintetikus termékek esetében fennáll ezeknek a veszélye, tehát érdemes elkerülni a beszerzésüket, ha pedig ajándékba adná valaki, akkor sem ajánlott csak azért alkalmazni, hogy ne legyen sértődés.

A bio babafürdető a legjobb a kicsiknek, mivel ezek csak természetes anyagokat tartalmaznak, így várhatóan semmilyen mellékhatásuk nem lesz. Különösen előnyös, ha bőrgyógyászatilag tesztelt a termék! Nyugodtan lehet fröcskölni, lubickolni, mert nem csupán a kis szemeik lesznek védve, hanem az egészségük is.

Igen, még az egészségi állapotukra is befolyással lehet egy rosszul megválasztott babafürdető, tehát tényleg nem játék, hogy mi kerül estéről estére a babák bőrére, ezáltal a szervezetükbe. Ha szeretné Ön is megvédeni a gyermekét, akkor válogasson a BIOLA webáruház kínálatából, ahol bioaktív gyógynövény hatóanyagú babafürdető mellett, hasonló tulajdonságokkal bíró babaolaj, sampon és popsikrém is kapható!

Amennyiben innen szerzi be az összes bőrápoló terméket és az SLS és SLES mentes tisztálkodó szert, amire a kicsinek szüksége van, akkor rengeteg problémát megelőzhet nemcsak rövid-, hanem hosszútávon is. Hiszen a kémiai vegyületek negatívumai nem feltétlenül azonnal jelentkeznek, később is bármikor előbukkanhat valami olyan megmagyarázhatatlannak tűnő bőrpanasz, ami például a babfürdető összetevőire vezethető vissza.

Tehát fontos előrelátónak lenni és attól, hogy valami első látásra, használatra nem tűnik veszélyesnek, de ne hagyja magát elcsábítani. A legfontosabb a baba egészsége, most és mindig!