Site Overlay

Baba sapka a legkisebbekre szabva

Egy megfelelő fejfedőben a legkisebb gyerkőcök is védve lesznek a hideg ellen. Számtalan különleges baba sapka szerepel a pindurka.hu webáruház termékkínálatában. A kiegészítők maximálisan a kicsik igényeihez igazodnak, minden évszak klímájához mérve akad egy-egy különleges fejfedő. A nyári sapkák könnyű pamutból készülnek, a téli változatok pedig bélelt wellsoft felhasználásával.

A kisbabák bőre nagyon érzékeny, ezért az anyagválasztás terén elsősorban ezt kell figyelembe venni. Számtalan kedves fazont, mintát és színt felvonultat a választék, a mackó fülekkel ellátott baba sapka láttán minden szülő elolvad, a megkötős verzió pedig segít abban, hogy a kicsi feje akkor is melegben legyen, ha a gyermek izgága. A szettek puha sálakkal egészülnek ki, így puha biztonságban vághat neki a gyermek a szüleivel az élvezetes babakocsis sétáknak. A kisfiúk remekül érzik majd magukat az autós fazonban, a masnis baba sapka pedig a kislányok kedvenc darabjává válhat. A webshopban az árak teljes mértékben családbarátok.

Gyerek hálózsák a zavartalan álmokhoz

Minden kisbaba más és más, az egyéniségük már egészen a kezdetekkor megmutatkozik. Némelyik pici kicsit nyugtalanabbul alszik, ezért mocorogva könnyen maga köré tekerheti a ráterített takarót. Erre megszületett ellenszerként a gyerek hálózsák, ami segít elkerülni az előbb említett kellemetlenséget. Puha anyagával körülöleli a kisbabát, aki így nem tud majd kitakarózni, ezáltal pedig megfázni sem.

A meleg nyári estékre és a hűvös téli zimankó idejére is találhatunk ideális darabot a Picurka bababolt termékei között. Minden gyerek hálózsák cipzárral vagy húzózsinórral van felszerelve, ennél fogva egy könnyű mozdulattal hozzáférhetünk a kicsihez, ha éppen pelenkát kell cserélni az éjszaka folyamán. Minden gyerek hálózsák kissé kiszélesedik az alsó részen, hogy a baba kényelmesen elférhessen benne és ne legyen akadályozva az esetleges mozgásban. Az elbűvölő puhaság ölelésében minden csöppség kényelmesen bebugyolálva léphet be az álmok országába.