Site Overlay

Az ortézis támogatja a gyógyulást

Ez a fantasztikus segédeszköz lehetővé teszi a pácienseknek, hogy javítsák az életminőségüket, csökkentsék a fájdalmaikat és növeljék a mozgási képességeiket. Az ortézis elsődleges célja, hogy támogatást és stabilitást biztosítson a sérült vagy gyengült testrészeknek. Minimalizálja a gyulladt területekre nehezedő terhelést.

Egyes termék a mozgás korlátozásával vagy irányításával támogatja a gyógyulási folyamatot. A posztoperatív, azaz a műtét utáni időszakban biztosítja, hogy az ízületek megfelelő tartományban maradjanak.

Az ortézis védő funkciót is ellát a különféle sporttevékenységek során, hiszen csökkenti a sérülések kialakulásának a kockázatát. Ha mégis jelentkezne valamilyen probléma, akkor a használatával megelőzhető a további károsodás.

Ami az anyagát illeti, készülhet gumiból, fémből, műanyagból vagy speciális szövetekből. A formája szintén sokféle lehet, attól függően, hogy melyik testrészen alkalmazható. Mielőtt az ortézis beszerzésére sort kerít, kérje ki egy szakember véleményét, hogy megtudja melyik lesz a legmegfelelőbb!