Site Overlay

Az öntöttvas edény szerepe a főzésben

Az ételek minősége érdekében érdemes olyan edényeket tartani a konyhában, amiben tökéletesen elkészül a finom ebéd vagy vacsora. A Pujadas gyártó termékei megfelelnek az elvárásoknak, ezen belül az öntöttvas edény kimondottan remek választás azoknak, akiknek élvezetet nyújt a főzés.

Választható a magas vagy alacsony lábas fedővel, ovális sütőedény, serpenyő, mini fazék ugyancsak fedővel és még sok egyéb. Nagyon jó benne főzni, nem szükséges sok zsiradékot használni és mégse tapad oda a hús vagy a zöldség. Hosszú ideig melegen tartja az elkészített ételt.

Bármilyen tűzhelyre rátehető villanyos, indukciós vagy sima gázkályhára. Svájci pontossággal és minőségben gyártott öntöttvas edények hosszú ideig megmaradnak eredeti állapotukban. Mivel tapadásmentes, ezért könnyű a tisztítása is. Elég egy kis mosogatószeres meleg víz és egy szivacs, nem ajánlott mosogatógépbe tenni. Ha szereti az ízletes falatokat és nem akar órákat a konyhában tölteni, akkor lepje meg magát és ezzel a családja is csak jól járhat!