Site Overlay

Az indukciós serpenyő nem okoz csalódást

Számos előnnyel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a konyhai tevékenységek hatékonyságához és kényelméhez. Az indukciós serpenyő nagyszerű hővezető képességgel bír, ami lehetővé teszi a gyors és egyenletes felfűtést.

Az alkalmazott technológia közvetlenül az eszköz oldalára összpontosítja a hőt, ezzel pedig minimálisra csökkenti a veszteséget. A használata kifejezetten biztonságos. A főzőlap csak akkor generál hőt, amikor a megfelelő termékkel érintkezik, így csökkentve az égési sérülések kockázatát, valamint javítva az energiahatékonyságot. Az indukciós serpenyő tisztítása rendkívül egyszerű, viszont néhány tanácsot érdemes megfogadni, hogy hosszú időn keresztül megőrizze minőségét. A használatot követően javasolt megvárni, amíg kihűl.

Ha azonnal a hideg víz alá helyezi, akkor a bevonat megrongálódhat. Kerülje az erős, durva súroló szivacsokat, válasszon inkább lágyabbat, így a felső rétegben nem keletkezik kár. Az indukciós serpenyő mosogatógépbe is rakható. Igyekezzen úgy tárolni, hogy a ne érintkezzen más edényekkel.