Site Overlay

Az ideális férfi parfüm kiválasztása

Az urak is szeretik a finom illatokat és nemcsak a hölgyeken, hanem saját magukon is. Ellenben a férfi parfüm verziókban egészen más aromák uralkodnak, mint azokban, amelyek kimondottan a nőknek készülnek, tehát oda kell figyelni, amikor az erősebbik nemnek választunk illatszert.

Először is mindenképpen maszkulin erőt kell sugároznia, mert az édes virág- vagy egy erős gyümölcsillat nem valószínű, hogy el fogja nyerni a tetszését. A legtöbb úriember a fűszeres férfi parfüm verziókat részesíti előnyben és egy kis szemfülességgel könnyeden ki lehet deríteni, hogy a megajándékozni kívánt személy is így van-e ezzel.

Ha megfigyeljük, hogy mit szokott reggelente általában magára fújni, illetve mit használ olyankor, ha valamilyen esti eseményre készül, akkor viszonylag egyszerűen ki tudjuk szűrni, hogy melyik férfi parfüm lesz a megfelelő.

A minőség mindenképpen fontos, mert egy silány példány szinte biztosan a fiókban végzi vagy a kukában, ha pedig nem tudunk dönteni, akkor a legjobb egy utalványt adni, amit egy olyan boltban válthat be, ahol kimondottan csak nívós férfi parfümök vannak a kínálatban.