Site Overlay

Az asztali lámpa legfontosabb tulajdonságai

Olvasáshoz, munkához vagy tanuláshoz nem mindig elegendő a természetes fény. Sőt, a csillár és a fali lámpa sem tud minden esetben olyan látásviszonyokat biztosítani, ami ezekhez a tevékenységekhez szükséges. Éppen ezért, az asztali lámpa kiválasztásakor nagy hangsúlyt kell fektetni a kialakításra és arra is, hogy milyen égőt lehet tenni bele.

Hiába szép és designos a termék, ha kitakarja majdnem az összes fényt, amit a hagyományos izzó vagy a LED égő kibocsát. Ez esetben elsőbbséget élvez a funkcionalitás és csak utána jöhetnek az esztétikai szempontok. Persze az is fontos, hogy az asztali lámpa jól nézzen ki, hiszen akaratlanul is látni fogjuk mindvégig, amíg használjuk és az sem lenne jó, hogyha megbontaná a szóban forgó helyiség, szoba összhangját.

Tehát, a külső tényezőkre is feltétlenül oda kell figyelni, de csak azután, hogy meggyőződtünk, miszerint a hasznos funkciókat érintő paraméterek megfelelnek. Ez az alampa.hu oldalnak köszönhetően, nagyon egyszerűen megoldható, hiszen itt az asztali lámpa kínálat a fényforrás, a foglalat és az IP védelem megléte vagy hiánya alapján is leszűkíthető.