Site Overlay

Az akkus ütvefúrónak kényelmes a használata

Mitől lesz egy szerszámgép igazán jó? Elsősorban a hatékonyságától, viszont a kényelmi szempontok sem elhanyagolhatóak, mivel nagymértékben megkönnyíthetik, gördülékenyebbé tehetik a felhasználó munkáját. Az akkus ütvefúró ergonomikus markolatú, kisméretű, LED segédfénnyel ellátott csodamasina.

A hajtómű mentes a szénkefétől, ami garantálja a jóval hosszabb élettartamot. Az akkus ütvefúró használata során nem kell attól tartani, hogy bármi is az utunkba kerülhet.

Nem jelenthet gondot az áramkábel és a szűkebb helyekre is lazán odaférkőzhetünk vele. Az akkumulátor kapacitása elképesztő, hosszú órákig dolgozhatunk vele, mindenféle teljesítménycsökkenés nélkül, ha pedig lemerülne, akkor is ott lesz a kezünk ügyében a tartalék akksi, miközben a másikat nemes egyszerűséggel a töltőegységbe helyezhetjük.

Ily módon tehát az akkus ütvefúróval a munkavégzés mindig folyamatos lehet. Szakemberként és hobbi barkácsolóként is imádni fogjuk ezt a remekbeszabott eszközt, ami sohasem hagy minket cserben.