Site Overlay

Az akkus Makita ütvefúró komoly teljesítményre képes

Szerszámgépre van szüksége? A szerszámoazis.com webáruházban mindent megtalál, így számos Makita ütvefúró is várja Önt ezen a webhelyen. A japán cég termékei, kivétel nélkül magas minőséget képviselnek és időtállóak. Amennyiben barkácstevékenységet kíván folytatni, akkor válassza a 10,8 V és 12 V közötti modelleket.

Az ilyen kialakítású Makita ütvefúró gépek is igen hatékonyak, de kevesebbe kerülnek, mint a professzionális munkavégzésre szánt darabok, amelyek már 18 V, vagy akár 40 V működnek.

A nagykapacitású készülékek esetében, a nyomaték és a fordulatszám is igen impozáns. Az akkuval ellátott készülékek előnye, hogy nem kell az elektromos hálózathoz csatlakoztatva használni, mert szinte bárhol bevetheti, kivéve a panellakásokat.

A téglaépületek esetében azonban bátran használja a keményebb munkaanyagnál is fúrásra és csavarozásra ezt az okos gépet, mivel az akkumulátorral ellátott Makita ütvefúró kompakt, könnyen szállítható és kis helyen elfér, ráadásul képes azt a teljesítményt hozni, mint a klasszikus vezetékes változat.